071 - 36 500 94
Ma. t/m vr.: 9:00 - 17:00 uur

Edinburgh Military Tattoo

Een spektakel om nooit te vergeten!

Ook dit jaar organiseert Brouwer Travel weer een reis naar het meest spectaculaire muziekfestival in Schotland: Het Edinburgh Military Tattoo festival. Het festival wordt ook dit jaar weer gehouden op de unieke locatie van Edinburgh Castle, hoog gelegen boven en in het centrum van de stad....


POPULAIR!
vanaf
€ 395,00
per persoon
vanaf
€ 395,00
per persoon
 
Een spektakel om nooit te vergeten!

Ook dit jaar organiseert Brouwer Travel weer een reis naar het meest spectaculaire muziekfestival in Schotland: Het Edinburgh Military Tattoo festival. Het festival wordt ook dit jaar weer gehouden op de unieke locatie van Edinburgh Castle, hoog gelegen boven en in het centrum van de stad.

Programma

Wat is de Edinburgh Military Tattoo?

Een presentatie van muziek en dans vanuit de hele wereld. De voorstelling van 2017 staat in het teken het kleurrijke thema, “Splash of Tartan”.

Ter ere van de Kleurijke Schotse geschiedenis, het erfgoed en de familie kleuren van de families van Schotland. Dit jaar onder de bezielende leiding van de Royal Navy.

Met het onvergetelijke geluid van de Massed Pipes and Drums, die in een majestieus decor van het Edinburgh Castle de muzikale noten zullen laten zweven, zullen de volgende deelnemers eveneens hun beste beentje voorzetten:

 • Nieuw-Zeelandse Army Band
 • Lochiel Marching Drill Team
 • His Majesty The King's Guard uit Noorwegen
 • The IMPS Motorcycle Display Team
 • Royal Jordanian Armed Forces Band and Drill Team


Reisprogramma

Vanuit uw opstaplocatie vertrekt u, via een opstaproute naar IJmuiden. Hier scheept u in bij DFDS-Seaways voor de overtocht naar Newcastle.

Na een heerlijke nachtrust staat het uitgebreide ontbijt buffet voor u klaar.
Na aankomst in Newcastle rijden we via een schitterend en divers landschap naar ons hotel in Livingston, gelegen net buiten Edinburgh.

Na het inchecken rijden we direct naar Edinburgh om zo deze stad te kunnen ontdekken. Het diner gebruikt u op eigen gelegenheid. In de avond loopt u samen met uw chauffeur/reisleider naar de ingang van Edinburgh Castle om de meest spectaculaire Tattoo ter wereld bij te wonen.

Na de voorstelling loopt u met uw chauffeur/reisleider weer naar de touringcar en rijdt u terug naar het hotel.

Na een heerlijk nachtje slapen krijgt u uw continentale ontbijt op de kamer en vertrekken we wederom naar Edinburgh voor nog wat laatste inkopen in deze Schotse hoofdstad.

Vervolgens rijden we weer terug naar Newcastle waar we aan het eind van de middag weer inschepen bij DFDS-Seaways.

In de ochtend staat het uitgebreide ontbijtbuffet voor u klaar. Aangemeerd in IJmuiden wordt u met de touringcar weer naar uw uitstapplaats gebracht.


Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar, voorzien van faciliteiten met ervaren chauffeur die tevens uw reisleider is.
 • 2 x veerboot overtocht op basis van een 2-persoons hut met stapelbed en ontbijtbuffet op beide overtochten.
 • Overnachting op basis van logies met ontbijt (op de kamer) in ons hotel in Livingston
 • Bezoek Edinburgh Military Tattoo 2017
 • Onbeperkt koffie en thee in de touringcar, de eerste keer met koek.


Exclusief

 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering
  Niet genoemde maaltijden
 • Toeslag gebruik Buitenhut met lage bedden.‚Äč


Opties

 • Diner aan boord op de heenreis - €30,95
  7 Seas Buffetrestaurant

  Van warme tot koude gerechten, van verschillende vis- en vleesgerechten tot vegetarisch en een speciaal kinderbuffet. In het 7 Seas Buffet restaurant is tijdens de gehele reis de plek voor lekkere maaltijd.

  Het genoemde tarief voor dit 7 Seas Buffet is per persoon en per enkele reis.
 • Diner aan boord op de terugreis - €30,95
  7 Seas Buffetrestaurant

  Van warme tot koude gerechten, van verschillende vis- en vleesgerechten tot vegetarisch en een speciaal kinderbuffet. In het 7 Seas Buffet restaurant is tijdens de gehele reis de plek voor lekkere maaltijd.

  Het genoemde tarief voor dit 7 Seas Buffet is per persoon en per enkele reis.

Massed Pipes and Drums - Brouwer Travel

1.Kies uw reisgezelschap

2. Selecteer uw gewenste vertrekdatum

di
15 aug
€ 395,00
   Beschikbaar
   Gegarandeerd vertrek
   Volgeboekt
   Niet beschikbaar

Deze prijzen zijn inclusief:

 • Vervoer per luxe touringcar, voorzien van faciliteiten met ervaren chauffeur die tevens uw reisleider is.
 • 2 x veerboot overtocht op basis van een 2-persoons hut met stapelbed en ontbijtbuffet op beide overtochten.
 • Overnachting op basis van logies met ontbijt (op de kamer) in ons hotel in Livingston
 • Bezoek Edinburgh Military Tattoo 2017
 • Onbeperkt koffie en thee in de touringcar, de eerste keer met koek.

Genoemde opstaptijden en -plaatsen kunnen wijzigen.

Klik op de locatie naam voor meer informatie.


Ik wil graag de opstapplaatsen zien op vertrekdatum:

PlaatsLocatieTijdToeslag
SassenheimParklaan, bushalte Raadhuis (Richting Lisse)-
HillegomVan der Endelaan Bushalte Centrum -> Heemstede-
HeerhugowaardStation N.S. bushalte -
NoordwijkVan de Mortelstraat (bushalte Hertenkamp) (Richting Voorhout)-
KatwijkKoningin Julianalaan, bushalte Raadhuis (Richting Hoornes)-
LisseOranjelaan bushalte Nassaupark (Richting Hillegom)-
Noordwijkerhoutbushalte de Brink (Richting Ruighoek)-
LeidenTransferium 't Schouw-
Den HaagCentraal Station, Tourbushalte busplatform-
AlkmaarStation NS-Noord, Bushalte aan de Hertog Aalbrechtweg-
Haarlem-SpaarnwoudeStation N.S. Woudplein (IKEA-zijde)-

IJmuidenNederland

Nederland is een land dat deel uitmaakt van het Koninkrijk der Nederlanden.[8] Het wordt in het westen en noorden begrensd door de Noordzee, langs de oostgrens door Duitsland en in het zuiden door België. De hoofdstad van Nederland is Amsterdam, de regeringszetel is Den Haag. De Caribische eilanden Bonaire, Sint Eustatius en Saba maken als bijzondere gemeenten deel uit van het land.

Nederland heeft een inwonertal van 16.947.904 (2015) en met een oppervlakte van 41.543 km² een hoge bevolkingsdichtheid van 408/km² (2015). Ruim 18% van het oppervlak bestaat uit water en een groot deel van het land en de bevolking bevindt zich onder zeeniveau. Het land wordt beschermd tegen het water door middel van een systeem van dijken en waterwerken. Door landwinning zijn polders gecreëerd. Bestuurlijk is het land verdeeld in twaalf provincies.

Nederland werd onafhankelijk tijdens de Tachtigjarige Oorlog (1568-1648), waarin de gezamenlijke Noordelijke en Zuidelijke Nederlanden tegen de Spaanse overheersing in opstand kwamen. In 1579 vormden de Noordelijke Nederlanden de Unie van Utrecht, waarmee een nieuwe politieke entiteit ontstond. Met de Acte van Verlatinghe van 1581 werd door de gewesten van die unie de onafhankelijkheid van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden uitgeroepen, die rond 1609, bij het begin van het Twaalfjarig Bestand internationale erkenning kreeg en na afloop van de Tachtigjarige Oorlog in 1648 ook van Spanje bij de Vrede van Münster. Vanaf de Franse tijd (1795-1813) ontwikkelde Nederland zich tot een natiestaat, aanvankelijk als het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden in 1815, dat door de Belgische Revolutie in 1830 echter alweer uiteenviel.

Tegenwoordig is Nederland een van de meest ontwikkelde landen als 's werelds zevende economie naar bbp per hoofd van de bevolking (2009). Het bezet de vierde plaats in de index van de menselijke ontwikkeling (2013). De Nederlandse economie steunt vooral op een zeer hoog ontwikkelde land- en tuinbouwsector, de dienstensector en de internationale handel, met name op de doorvoer van goederen naar Duitsland.

Nederland is sinds 1848 een parlementaire democratie onder een constitutionele monarchie, een staatsvorm waarbij de macht gedeeld wordt door de koning(in), de ministers en het parlement. Nederland was medeoprichter van onder meer de Europese Unie, de G-10, de NAVO, de Wereldhandelsorganisatie en de OESO. Met België en Luxemburg vormt het de Benelux. Den Haag speelt een belangrijke internationale rol op juridisch gebied, als locatie voor vier internationale tribunalen en Europol.
  Deze prijs geldt voor
 • 15-08-2017
 • 4 dagen
 • Logies & Ontbijt