071 - 36 500 94
Ma. t/m vr.: 9:00 - 17:00 uur

Soldaat van Oranje pendelservice

Soldaat van Oranje – De Musical op pauze.

Gedwongen door omstandigheden heeft Soldaat van Oranje – De Musical besloten de voorstelling te pauzeren totdat het weer verantwoord is om voor voldoende publiek te kunnen spelen. Zodra Soldaat van Oranje – De Musical weer aanvangt te spelen, wordt u geïnformeerd via de social kanalen en de nieuwsbrief van Soldaat van Oranje - De Musical

€ 12,50
per persoon
€ 12,50
per persoon
 
Soldaat van Oranje – De Musical op pauze.

Gedwongen door omstandigheden heeft Soldaat van Oranje – De Musical besloten de voorstelling te pauzeren totdat het weer verantwoord is om voor voldoende publiek te kunnen spelen. Zodra Soldaat van Oranje – De Musical weer aanvangt te spelen, wordt u geïnformeerd via de social kanalen en de nieuwsbrief van Soldaat van Oranje - De Musical

Programma

Wanneer u een datum heeft gekozen, ziet u de opstaptijden van de pendel die wordt aangeboden vanaf Leiden Centraal station.

De prijs voor deze transferservice bedraagt € 12,50 p.p. voor een retour ticket .
U kunt ook alleen reserveren voor een enkele reis, echter betaalt u hiervoor ook het retourtarief.
U dient wel vooraf te boeken.

De betaling kunt u voldoen via iDeal, of vooruit betalen door middel van overschrijving op onze rekening, zoals vermeld op uw bevestiging.

Middagvoorstelling
Voor de middagvoorstelling gelden de opstaptijden 12.00/12.30/13.00 uur.
De vertrektijd vanaf De TheaterHangaar retour naar Leiden C.S. is om 17.30 uur.
De aankomsttijd op Leiden C.S. is 17.45 uur.

Avondvoorstelling
Voor de avondvoorstelling gelden de opstaptijden 17.30/18.00/ 18.30/19.00 uur.
De vertrektijd vanaf De TheaterHangaar retour naar Leiden C.S. is om 23.30 uur.
De aankomsttijd op Leiden C.S. is 23.45 uur.

Let op!
In verband met de gewijzigde dienstregeling van de N.S. vragen wij u, om gedurende het slotapplaus al naar de garderobe te gaan en vervolgens direct naar de taxi/bus te komen.


Afstudeer foto
Deze reis is volgeboekt en kunt u niet meer online boeken.

KatwijkNederland

Nederland is een land dat deel uitmaakt van het Koninkrijk der Nederlanden.[8] Het wordt in het westen en noorden begrensd door de Noordzee, langs de oostgrens door Duitsland en in het zuiden door België. De hoofdstad van Nederland is Amsterdam, de regeringszetel is Den Haag. De Caribische eilanden Bonaire, Sint Eustatius en Saba maken als bijzondere gemeenten deel uit van het land.

Nederland heeft een inwonertal van 16.947.904 (2015) en met een oppervlakte van 41.543 km² een hoge bevolkingsdichtheid van 408/km² (2015). Ruim 18% van het oppervlak bestaat uit water en een groot deel van het land en de bevolking bevindt zich onder zeeniveau. Het land wordt beschermd tegen het water door middel van een systeem van dijken en waterwerken. Door landwinning zijn polders gecreëerd. Bestuurlijk is het land verdeeld in twaalf provincies.

Nederland werd onafhankelijk tijdens de Tachtigjarige Oorlog (1568-1648), waarin de gezamenlijke Noordelijke en Zuidelijke Nederlanden tegen de Spaanse overheersing in opstand kwamen. In 1579 vormden de Noordelijke Nederlanden de Unie van Utrecht, waarmee een nieuwe politieke entiteit ontstond. Met de Acte van Verlatinghe van 1581 werd door de gewesten van die unie de onafhankelijkheid van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden uitgeroepen, die rond 1609, bij het begin van het Twaalfjarig Bestand internationale erkenning kreeg en na afloop van de Tachtigjarige Oorlog in 1648 ook van Spanje bij de Vrede van Münster. Vanaf de Franse tijd (1795-1813) ontwikkelde Nederland zich tot een natiestaat, aanvankelijk als het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden in 1815, dat door de Belgische Revolutie in 1830 echter alweer uiteenviel.

Tegenwoordig is Nederland een van de meest ontwikkelde landen als 's werelds zevende economie naar bbp per hoofd van de bevolking (2009). Het bezet de vierde plaats in de index van de menselijke ontwikkeling (2013). De Nederlandse economie steunt vooral op een zeer hoog ontwikkelde land- en tuinbouwsector, de dienstensector en de internationale handel, met name op de doorvoer van goederen naar Duitsland.

Nederland is sinds 1848 een parlementaire democratie onder een constitutionele monarchie, een staatsvorm waarbij de macht gedeeld wordt door de koning(in), de ministers en het parlement. Nederland was medeoprichter van onder meer de Europese Unie, de G-10, de NAVO, de Wereldhandelsorganisatie en de OESO. Met België en Luxemburg vormt het de Benelux. Den Haag speelt een belangrijke internationale rol op juridisch gebied, als locatie voor vier internationale tribunalen en Europol.