071 - 36 500 94
Ma. t/m vr.: 9:00 - 17:00 uur

Diergaarde Blijdorp

Een ontdekkingsreis door de werelddelen!
Diergaarde Blijdorp is uitgegroeid tot een van de mooiste dierentuinen van Europa en daarom een coole en bijzondere bestemming voor schoolreizen. Duik in het geheel overdekte Oceanium, zie de haaien boven je hoofd zwemmen en sta neus aan neus met de ijsberen: dichterbij durf je niet! Ontmoet de olifantenfamilie die geregeld samen een douche neemt en ga ook eens op bezoek bij gorilla Bokito en zijn familie in Afrika. Daarnaast kun je je lekker uitleven in de Oewanja Kinderjungle...


POPULAIR!
vanaf
€ 23,35
per persoon
vanaf
€ 23,35
per persoon
 
Een ontdekkingsreis door de werelddelen!
Diergaarde Blijdorp is uitgegroeid tot een van de mooiste dierentuinen van Europa en daarom een coole en bijzondere bestemming voor schoolreizen. Duik in het geheel overdekte Oceanium, zie de haaien boven je hoofd zwemmen en sta neus aan neus met de ijsberen: dichterbij durf je niet! Ontmoet de olifantenfamilie die geregeld samen een douche neemt en ga ook eens op bezoek bij gorilla Bokito en zijn familie in Afrika. Daarnaast kun je je lekker uitleven in de Oewanja Kinderjungle

Programma

U wordt 's morgens door een touringcar van Brouwer Tours bij uw school opgehaald om te vertrekken naar Diergaarde Blijdorp. Het park is vanaf 10.00 uur geopend. Aangekomen bij Diergaarde Blijdorp zal onze chauffeur met u meelopen naar de kassa waar de toegangskaarten klaarliggen zodat u snel naar binnen kunt. 's Middags zal de touringcar, op de afgesproken tijd, weer klaarstaan om u en de leerlingen terug naar school te brengen.


Inclusief

- Vervoer per luxe touringcar
- Entree voor Diergaarde Blijdorp


Exclusief

- Eten en drinken


Meer informatie

Alle vermelde tarieven zijn gebaseerd op groepen van minimaal 40 leerlingen die reizen in de zogenaamde ‘daluren’ en zijn inclusief vervoer en entree, tenzij anders vermeld.
Alle reizen van het Schoolreizenplan bieden wij aan van maandag t/m donderdag in de periodes van 08-01-2018 t/m 13-07-2018 en van 27-08-2018 t/m 28-10-2018.
Per dag kunnen wij onze speciale tarieven aanbieden aan maximaal 150 personen. Is uw groep groter of is er al gereserveerd voor het Schoolreizenplan op de dag van uw keuze dan geldt er toeslag voor alle personen boven de 150 van € 2,50 per persoon.
Indien u op andere tijden wenst te reizen dan vermeld in het daluren-overzicht dan wordt hiervoor een toeslag berekend van € 2,50 per persoon (niet van toepassing op schoolreizen naar: Apenheul, Dierenpark Amersfoort, Efteling, Julianatoren en Walibi).

Vanuit: Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Leiden, Valkenburg, Voorschoten of Wassenaar.
Vertrek: Vanaf 09.00 uur.
Retourtijd: 14.00 uur of 17.00/17.30 uur vanaf het attractiepark.

Vanuit: Hillegom, Lisse, Sassenheim, Voorhout, de Zilk, Leiderdorp of Leidschendam.
Vertrek: Vanaf 09.15 uur.
Retourtijd: 13.45 uur of 17.00/17.30 uur vanaf het attractiepark.

Vanuit: Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Den Haag, Delft, Voorburg, Rijswijk, Roelofarendsveen of Zoeterwoude.
Vertrek: Vanaf 09.30 uur.
Retourtijd: 13.30 uur of 17.00/17.30 uur vanaf het attractiepark.
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

WassenaarNederland

Nederland is een land dat deel uitmaakt van het Koninkrijk der Nederlanden.[8] Het wordt in het westen en noorden begrensd door de Noordzee, langs de oostgrens door Duitsland en in het zuiden door België. De hoofdstad van Nederland is Amsterdam, de regeringszetel is Den Haag. De Caribische eilanden Bonaire, Sint Eustatius en Saba maken als bijzondere gemeenten deel uit van het land.

Nederland heeft een inwonertal van 16.947.904 (2015) en met een oppervlakte van 41.543 km² een hoge bevolkingsdichtheid van 408/km² (2015). Ruim 18% van het oppervlak bestaat uit water en een groot deel van het land en de bevolking bevindt zich onder zeeniveau. Het land wordt beschermd tegen het water door middel van een systeem van dijken en waterwerken. Door landwinning zijn polders gecreëerd. Bestuurlijk is het land verdeeld in twaalf provincies.

Nederland werd onafhankelijk tijdens de Tachtigjarige Oorlog (1568-1648), waarin de gezamenlijke Noordelijke en Zuidelijke Nederlanden tegen de Spaanse overheersing in opstand kwamen. In 1579 vormden de Noordelijke Nederlanden de Unie van Utrecht, waarmee een nieuwe politieke entiteit ontstond. Met de Acte van Verlatinghe van 1581 werd door de gewesten van die unie de onafhankelijkheid van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden uitgeroepen, die rond 1609, bij het begin van het Twaalfjarig Bestand internationale erkenning kreeg en na afloop van de Tachtigjarige Oorlog in 1648 ook van Spanje bij de Vrede van Münster. Vanaf de Franse tijd (1795-1813) ontwikkelde Nederland zich tot een natiestaat, aanvankelijk als het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden in 1815, dat door de Belgische Revolutie in 1830 echter alweer uiteenviel.

Tegenwoordig is Nederland een van de meest ontwikkelde landen als 's werelds zevende economie naar bbp per hoofd van de bevolking (2009). Het bezet de vierde plaats in de index van de menselijke ontwikkeling (2013). De Nederlandse economie steunt vooral op een zeer hoog ontwikkelde land- en tuinbouwsector, de dienstensector en de internationale handel, met name op de doorvoer van goederen naar Duitsland.

Nederland is sinds 1848 een parlementaire democratie onder een constitutionele monarchie, een staatsvorm waarbij de macht gedeeld wordt door de koning(in), de ministers en het parlement. Nederland was medeoprichter van onder meer de Europese Unie, de G-10, de NAVO, de Wereldhandelsorganisatie en de OESO. Met België en Luxemburg vormt het de Benelux. Den Haag speelt een belangrijke internationale rol op juridisch gebied, als locatie voor vier internationale tribunalen en Europol.