071 - 36 500 94
Ma. t/m vr.: 9:00 - 17:00 uur

Snel zoeken

Filter

Land

Aantal dagen

Vertrekperiode

Vertrekdatum

Vandekrant

Op stap met uw krant
Speciaal voor de lezers van Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, IJmuider Courant, Leidsch Dagblad en De Gooi- en Eemlander heeft Brouwer Travel een uniek aanbod. De leukste reizen bieden wij u voor mooie prijzen aan.

Bestellen is snel en eenvoudig, veilig en vertrouwd. Hieronder treft u het totaaloverzicht van alle reizen die wij u voor hebben geselecteerd.
Er zijn 3 reizen beschikbaar

Dagtocht Amsterdam 2020

Speciaal voor bezoekers en gasten van Noordwijk, Katwijk, Leiden, Noordwijkerhout, Rijnsburg en Wassenaar organiseren wij iedere donderdag onze dagtocht `Amsterdam`. Over de dijk via de Haarlemmermeerpolder gaat u naar een Hollandse kaasboerderij en een klompenmaker. Vervolgens vervolgt u de reis naar het cen

€ 39,50
per persoon
€ 39,50
per persoon

Dagtocht Kersenplukken bij Flipje in de Betuwe

Kersen eten, kersen beleven en kersen kopen in boomgaard d`n Kerkewaerdt in Wadenoijen bij Tiel, wie wil dat nou niet? Na een lange periode aan huis gekluisterd te hebben moeten zijn, vonden wij het weer tijd voor een dagtocht. Vanzelfsprekend een dagtocht waar u wel met gepaste afstand een dagje kunt geniete

€ 52,50
per persoon
€ 52,50
per persoon

Brocantemarkt Lille 2020

Vanuit uw regio per luxe Brouwer Tours touringcar, inclusief koffie en thee naar de braderie in Lille. Deze braderie is de grootste vlooienmarkt van Europa en vindt plaats in het eerste weekend van september.

€ 35,00
per persoon
€ 35,00
per persoon