071 - 36 500 94
Ma. t/m vr.: 9:00 - 17:00 uur

Megadagtocht Londen voor scholieren

Gaat u ook mee met deze fantastische busreis naar bruisend Londen; de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. Tijdens deze dagtocht per luxe touringcar krijgt u voldoende tijd om de prachtige miljoenenstad te bezichtigen. In bruisend Londen kunt u fantastisch shoppen of een van de vele bezienswaardigheden bezoeken. Onze dagtocht stedentrip Londen is echt een aanrader voor zowel jong als oud!...


POPULAIR!
vanaf
€ 45,00
per persoon
vanaf
€ 45,00
per persoon
 
Gaat u ook mee met deze fantastische busreis naar bruisend Londen; de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. Tijdens deze dagtocht per luxe touringcar krijgt u voldoende tijd om de prachtige miljoenenstad te bezichtigen. In bruisend Londen kunt u fantastisch shoppen of een van de vele bezienswaardigheden bezoeken. Onze dagtocht stedentrip Londen is echt een aanrader voor zowel jong als oud!

Programma

U wordt 's avonds opgehaald door een luxe touringcar van Keurmerk touringcarbedrijf Brouwer's Tours. Een professionele touringcarchauffeur brengt u via, een korte ferry overtocht met DFDS Seaways tussen Dover en Calais, naar hartje Londen. Aangekomen in Londen zal de touringcar eerst een mooie beknopte Sightseeing rijden langs de highlight van Londen. Na de sightseeing tour kunt u de hele dag deze bruisende stad beleven en naar hartelust shoppen of attracies bezoeken zoals the Tower of London, Big Ben, etc. 's Avonds laat vertrekt u weer met de touringcar, waarna u 's morgens vroeg weer op uw thuisbestemming arriveert.

Uw reis
Deze dagtocht zal uitgevoerd worden met een luxe touringcar van keurmerk touringcarbedrijf Brouwer's Tours b.v.


Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar met barfaciliteiten en toilet
  • Sighseeing tour door Londen met de touringcar.


Exclusief

  • Reis verzekering € 4,25 p.p.
  • Annulerings verzekering € 5,00 p.p.


Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Londen

Zodra je in Londen aankomt waan je je in een totaal andere wereld. Er is geen andere hoofdstad die op zo’n korte afstand vliegen ligt die je het gevoel geeft totaal ergens anders techt gekomen te zijn. Dat dankt Londen natuurlijk aan een aantal iconen die je bijna overal in de stad tegenkomt: de rode dubbeldekkers, de zwarte taxi’s en de telefooncellen. Het feit dat men hier links rijdt zorgt er ook al voor dat Londen anders is dan je thuis gewend bent. Wie meer in detail gaat kijken ziet dat de bouwstijl anders is.
Door heel Londen heen zie je veel wooncomplexen opgetrokken uit rode baksteen en met dakpannen. Je zou zeggen “Nederland”, maar wie kijkt ziet dat het anders is. Als je in het centrum van Londen loopt dan zie je dat het vooral een bruisende stad is. Overal heerst een gezellige drukte. Niet alleen toeristen, maar ook veel Britten die hier wonen, werken en naar het centrum komen voor vertier en winkelen. Als toerist heb je soms het gevoel in een film terecht gekomen te zijn. Wie goed kijkt die zal in Londen ook heel wat plekjes tegenkomen die gebruikt zijn in films en televisieseries. Erg bekend zijn natuurlijk de romantische komedies ‘Notting Hill’ en ‘Bridget Jones’s Diary’. Londen is ook gebruikt als filmset voor thrillers, oorlogsfilms en actiefilms zoals natuurlijk die van de bekende Britse spion James Bond. Niet voor niets dat Londen ook al bij een eerste bezoek toch zo herkenbaar aandoet.

Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk, bestaande uit:
- Engeland
- Schotland
- Wales
- Noord Ierland
Aantal personenPrijs
63 - 90 personen € 45,00
51 - 62 personen € 47,50
41 - 50 personen € 49,95
31 - 40 personen € 57,50
> 30 Op aanvraag